Nadměrné pocení v podpaží

Nadměrné pocení v podpaží, pomoc je na dosah.

Máte problém s nadměrným pocením v podpaží? Vaše oblečení je v oblasti podpaží pravidelně mokré? Hledáte možnosti, jak najít opravdu účinné a spolehlivé řešení proti nadměrnému pocení v podpaží? Toužíte po zaručeně suchém podpaží, abyste se mohli beze strachu pohybovat ve společnosti? Již brzy můžete, záleží jen na Vás. Když běžné produkty proti pocení v podpaží nezabírají. Nadměrné pocení podpaží je nepříjemný problém, který nás může velmi trápit především v pohybu ve společnosti, ať už v okruhu našich známých nebo ve škole či v práci. Zároveň nám problém s nadměrným pocením v podpaží doslova diktuje, co můžeme nosit. Pot obarvuje a ničí naše oblíbené oblečení, takže postupem času musíme nosit pouze přizpůsobivé oblečení, abychom se nedostali do rozpačitých situací z pocení, čímž se nedobrovolně omezujeme. Dalším problémem nadměrného pocení v podpaží je také beze sporu tělesný pach, který nás nepřímo sociálně izoluje a tyto stavy na nás mohou zanechat úzkostné stavy či dokonce deprese. Pokud máte problémy s pocením v podpaží, určitě tyto situace a stavy znáte. Věřte však, že problém s nadměrným pocení v podpaží se dá velmi rychle a především účinně vyřešit.  V lehčích případech na pocení v podpaží stačí použít běžně dostupné antiperspiranty, avšak my se zde chceme věnovat primárně problémům s nadměrným pocením v podpaží, kde již běžné antiperspiranty nepomáhají. Pokud tedy pociťujete, že je Vaše pocení v podpaží permanentní – opakující se a tento stav trvá více než 6 měsíců, dá se prakticky hovořit o tom, že trpíte na nadměrné pocení v podpaží – hyperhidrózou.  Tento stav nadměrného pocení v podpaží proto vyžaduje již specifičtější přípravky, které jsou přímo určené na zvýšené pocení v podpaží, a které v běžných obchodních řetězcích nenajdete.


Jak tedy snížit či zastavit nadměrné pocení v podpaží?

Deodoranty a běžné antiperspiranty pomáhají řídit zápach spojený s pocením v podpaží, přesto nezmenšují, ani nedokáží zastavit pocení. To je důvod, proč lidem, kteří trpí na nadměrné pocení v podpaží, tyto přípravky prostě nikdy nepomáhají. Je to proto, protože jejich roztoky neumí spolehlivě uzavřít potní póry v podpaží. Proto je nutné hledat specializované produkty proti nadměrnému pocení v podpaží s aktivními látkami, které dokáží uzavřít potní póry v oblasti podpaží. Možná jste se někdy sami sebe zeptali, či si říkali, jak je možné, že se výrazně potíte v podpaží, zatímco ostatní lidé jsou v suchu. Leccos ovlivňuje genetická výbava a dědičnost, jiní lidé se zase potí na jiných místech než v oblasti podpaží a další skupina objevila specializované přípravky na nadměrné pocení v podpaží a jsou, jak se říká „v suchu“.  Suché podpaží, to je sebevědomí, které chceme, které potřebujeme.

Švýcarský výrobce SweatStop si byl vědom všech výše uvedených skutečností a vyvinul proto specializované přípravky proti nadměrnému pocení v podpaží, aby pomohl mnoha lidem trpící nejen na nadměrné pocení v podpaží.  Všechny přípravky jsou dermatologicky testovány, jsou zcela bezpečné, neobsahují parabeny a nejsou parfémovány. Splňují nejpřísnější požadavky Dermatestu na zdraví pokožky. Ne náhodou v nich naleznete látku jako Aloe Vera. SweatStop se v Evropě velmi rychle stal jedničkou v boji proti nadměrnému pocení a tedy i nadměrnému pocení v podpaží a nyní je konečně i u nás v České republice. Rozšířil svoje produkty o různé stupně a intenzity nadměrného pocení, takže tak umožnil snad každému, aby si našel ten svůj přípravek pro nadměrné pocení v podpaží, který potřebuje.


Co vědět o švýcarských přípravcích proti nadměrnému pocení v podpaží a jak fungují?

Jak již jsme nastínili v předešlé části, klíč k úspěchu v boji s nadměrným pocením v podpaží spočívá v tom, aby jeho roztok dokázal spolehlivě uzavřít potní póry pomocí denaturace bílkovin a vytvořil dostatečně účinnou povrchovou ochrannou vrstvu před nadměrným pocením v podpaží. Přípravky nijak nepronikají do kůže, působí pouze na povrchu a jsou zcela bezpečné! Tyto přípravky se aplikuji vždy na noc před spaním, aby byla vrstva perfektně odolná. Jejich použitím zároveň není nijak omezena ranní hygiena, takže si s klidem ráno můžete skočit do sprchy, protože i když opláchneme antiperspirant, jeho aktivní látky (roztok), pokud jsme jej použili na noc, budou působit dál, ochrání nás minimálně po celý den. Stav suchého podpaží tak pocítíte ihned druhý den ráno.

Specializované přípravky proti nadměrnému pocení v podpaží změnily můj život, moje podpaží je od doby, kdy používám SweatStop, naprosto suché a přestal jsem nad tímto problémem přemýšlet, zkrátka již nebyl důvod. Nadměrné pocení v podpaží jsem konečně vyřešil. Ať bylo horko či jsem byl ve stresu, SweatStop mě vždy perfektně ochránil, doporučuji jej tak nejen z vlastní prověřené zkušenosti.

Kam dále?

Nadměrné pocení v podpaží


Nadměrné pocení v podpaží, neboli odborně axilární hyperhidróza, je nepříjemným problémem, který postihuje stále více z nás. Projevuje se nekontrolovatelným pocením v podpaží. Kromě viditelných problémů (skvrny od potu na oblečení) má za následek často i problémy v psychické rovině (strach z posměchu, osobní izolace v kolektivu apod.). Neměli bychom tak brát pocení v podpaží na lehkou váhu, vždyť jsou tu možnosti, jak svůj život zlepšit a vyhnout se těmto problémům. Spolehlivě, dlouhodobě. Švýcarské přípravky SweatStop jsou přímo určené na řešení nadměrného pocení v podpaží. Tyto antiperspiranty jsou neinvazivní, topické (aplikované na pokožku) a vynikají vysokou klinickou silou proti pocení. Kompletní informace nejen o tom, jak přípravky fungují, ale také o tom, jak jsou vnímány uživateli, naleznete na našem blogu Pocení v podpaží. Přejeme příjemné počtení a život bez nepříjemného pocení v podpaží.